Om os

På Taphouse er fokusset på øl. Kvalitetsøl. Desuden gør vi en dyd ud af at skifte løbende ud på hanerne, så udvalget er aldrig det samme som sidst du var forbi.

Selvom udvalget skifter, har vi som regel flere varianter indenfor alle typer, så du altid kan finde en øl du kan lide. Er du i tvivl, står vores tendere klar med rådgivning, og du kan få en lille smagsprøve inden du bestiller din øl.

Udover øl har vi et udvalg af god whiskey og andet spiritus samt vin. Vi har også snacks af forskellig slags.

Stemningen er hyggelig og atmosfæren afslappet. Det store lokale har plads til mange gæster, men du kan stadig finde en hyggelig krog.

Vi køler vores øl i store kølerum og ikke som almindeligvis, hvor øllet køles på vejen mellem fadet og hanen. Det giver vores øl langt bedre holdbarhed hvilket er medvirkende til at vi kan have så mange haner og stadig servere frisk øl.

Kig forbi, vi ser frem til besøget!

Baggrund

Bag Taphouse står Jan Hansen og brødrene Lars og Ulrik Nørregaard. Jan Hansen og Lars Nørregaard var idemagerne bag Ølbaren på Nørrebro, der åbnede i 2002. Ideen opstod fra kollegietiden hvor den allestedsværende ølklub tog et skridt videre og arrangerede rejser ud i verden med det formål at smage på øl fra andre lande. Det faldt i god smag og med øjne for den boblende nye ølkultur udviklede snakken sig - over et par gode øl - fra ide til virkelighed.

Hvorfor ikke åbne en bar med noget ordentligt øl - så alle danskere kunne få glæde af alt det spændende øl der bliver brygget rundt omkring i verden og ikke kun den traditionelle pilsner, der stort set var det eneste man kunne få herhjemme.

Efter nogle år med Ølbaren bankede drømmen om noget større på og efter lang tids ulmen, planlægning og søgning efter det rette lokale tog Taphouse form indtil vi kunne åbne dørene d. 30. april 2014.

Firmaoplysninger

Taphouse A/S
Lavendelstræde 15
1462 København K
CVR-nr: 35 14 09 05
Mail: kontakt@taphouse.dk
Tlf: 8887 6543