Taphouse Open

Amatørbryggerkonkurrence lørdag den 19. januar 2019.

Går du og hygger dig med at brygge øl, synes du at du er nogenlunde hæderlig til det og har du lyst til at få bedømt dit bryg har du chancen til Taphouse Open.

Hvis du vinder laver vi et bryg af din øl og sætter det på vores haner.

Regler:

Deltagere:

Tilmelding:

Officiel tilmelding sker ved aflevering af minimum 1 liter af sit bryg på flasker senest mandag den 7. januar 2019. På hver flaske skrives navnet på øllen samt stilarten. Sammen med indleveringen skal opskriften også afleveres.

Vi vil meget gerne have en ikke-bindende mail hurtigst muligt på kontakt@taphouse.dk, så vi har en ide om hvor mange der deltager.

Deltagelse er gratis.

Finalen:

Finalen afholdes lørdag den 19. januar 2019 kl. 15:00 til 18:00.

Taphouse udvælger op til 10 øl blandt de tilmeldte til deltagelse i finalen.

Senest mandag den 14. januar 2019 skal finaledeltagerne aflevere minimum 10 liter af deres øl på flasker på Taphouse, hvor det vil stå på køl og klar til at gæster / dommere kan smage det på finaledagen.

På finaledagen fra kl. 14:30 og mindst til kl. 18:30 kræves det, at der er mindst én person til stede fra det pågældende bryg til at servere og fortælle om brygget.
Brygger man som enkeltperson, skal man selv være til stede.
Brygger man som hold skal mindst én person fra holdet være til stede.

Dommerpanel:

Taphouse udpeger et uafhængigt dommerpanel til at udvælge vinderen blandt finaledeltagerne.

Præmie:

Alle finaledeltagere modtager et gavekort på kr. 500 til Taphouse.

Vinderen får brygget ét kommercielt bryg af sin øl gennem Taphouse A/S. Brygget vil blive solgt af Taphouse og Ølbaren. Taphouse forbeholder sig retten til at brygge vinderøllen igen inden for ét år under samme vilkår.

Bryggeren beholder der ud over alle rettigheder til sit bryg.

Udover at få sin øl på hanen hos os, samt den PR det giver, får vinderen en fustage af sit øl (og mulighed for at låne et fadølsanlæg - eller få den på vores og invitere en tur på Taphouse), samt yderligere et gavekort på kr. 500 til Taphouse.